SVE

 

Hämta eget medlemskort!Helsingfors, Vanda, Esbo och Grankulla ungdomsverk har nu ett gemensamt, gratis medlemskort.

Med ett och samma kort kan du delta i verksamheten i alla fyra kommuner oberoende av var du bor. Vill du t.ex. åka skateboard, spela teater eller chilla på ungdomsgården är medlemskortet allt du behöver!

Medlemskortet duger på alla ungdomsgårdar och ungdomsutrymmen i Helsingfors, Esbo, Vanda och Grankulla och det beviljas för personer upp till 29 år. Medlemskortet är giltigt 1.8.2019–31.7.2020.

Oändliga möjligheter

Med medlemskortet kan du vara med om allt möjligt roligt: dansa, göra gatukonst, spela biljard, jobba som redaktör, spela i ett band, gå på DJ- eller mopedkurs, ansöka om projektmedel, delta på sommarläger eller producera ett eget evenemang. Tänk hur mycket hela huvudstadsregionen har att erbjuda!

Möjligheterna är oändliga och det mesta av vår verksamhet är helt gratis. Titta in på din närmaste ungdomsgård så får du veta mera! Verksamheten är mångsidig och ifall det finns något du själv skulle vilja syssla med är det fritt fram att komma med idéer.

Medlemskortet är gratis

Kortet får du genom att fylla i medlemsblanketten. Kortet är gratis och binder dig inte till någonting.

Medlemskortet behövs för att du skall kunna delta i verksamheten. Dina kontaktuppgifter ger vi inte vidare till tredje part. Du har rättighet att kontrollera de uppgifter vi har om dig.

Verksamheten sker i sällskap av vuxna och personalen består av utbildade ungdomsledare. Ungdomsverkens verksamhet är fritt från alkohol och narkotika.

Ytterligare information om vår verksamhet hittar du genom att klicka på logona nere.